Dienstauto Maxime Verhagen reed te hard [mét filmpje]

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • S. Bakker

  Het is spijtig te zien dat het filmpje – hoe goed de bedoeling ook – geen feitelijk inzicht geeft in de claim van de maker dat er te hard werd gereden. De twee vragen die daarnaast rijzen zijn: (i) reed de maker dan ook te hard en belangrijker nog (ii) is dit waar we ons mee bezig houden in NL – welk doel dient dit nu eigenlijk…?
  M.i. daarom een goed voorbeeld van de nutteloosheid van de nieuwe digitale verworvenheden.

 • piet

  auto in beslag nemen 2 maanden laten fietsen

 • e. kroesse

  Kost ze weer 2 zetels, en ze hadden al zo weinig.

Dienstauto Maxime Verhagen reed te hard [mét filmpje] | Automotive Online

Dienstauto Maxime Verhagen reed te hard [mét filmpje]

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • S. Bakker

  Het is spijtig te zien dat het filmpje – hoe goed de bedoeling ook – geen feitelijk inzicht geeft in de claim van de maker dat er te hard werd gereden. De twee vragen die daarnaast rijzen zijn: (i) reed de maker dan ook te hard en belangrijker nog (ii) is dit waar we ons mee bezig houden in NL – welk doel dient dit nu eigenlijk…?
  M.i. daarom een goed voorbeeld van de nutteloosheid van de nieuwe digitale verworvenheden.

 • piet

  auto in beslag nemen 2 maanden laten fietsen

 • e. kroesse

  Kost ze weer 2 zetels, en ze hadden al zo weinig.