Youngshin Cho nieuwe president Hyundai Nederland

Hyundai • Hij volgt JP Lee op die recent terugkeerde naar Korea.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: HMNL)

Youngshin Cho is per direct de nieuwe hoogste baas bij Hyundai Motor Netherlands (HMNL). Cho was hiervoor president van Hyundai Motor Tsjechië, een functie die hij sinds september 2022 vervulde. Dit maakt Hyundai vandaag bekend.

Cho volgt Jungpyo Lee op die sinds april 2021 aan het roer stond van Hyundai Nederland, en die recent terugkeerde naar Korea.

De nieuwe president heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen Hyundai in Europa en Korea, laat de importeur weten. Hij was ook betrokken bij de overgang van Hyundai Motor Netherlands van privé-importeur naar officieel fabrieksimporteur in 2014.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Youngshin Cho nieuwe president Hyundai Nederland | Automotive Online

Youngshin Cho nieuwe president Hyundai Nederland

Hyundai • Hij volgt JP Lee op die recent terugkeerde naar Korea.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: HMNL)

Youngshin Cho is per direct de nieuwe hoogste baas bij Hyundai Motor Netherlands (HMNL). Cho was hiervoor president van Hyundai Motor Tsjechië, een functie die hij sinds september 2022 vervulde. Dit maakt Hyundai vandaag bekend.

Cho volgt Jungpyo Lee op die sinds april 2021 aan het roer stond van Hyundai Nederland, en die recent terugkeerde naar Korea.

De nieuwe president heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen Hyundai in Europa en Korea, laat de importeur weten. Hij was ook betrokken bij de overgang van Hyundai Motor Netherlands van privé-importeur naar officieel fabrieksimporteur in 2014.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.