Jan Peter Oving nieuwe directeur Pala Group

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jan Peter Oving

Dat meldt Pala Group vandaag.

Pala, een joint venture tussen Van Laarhoven en de Palletier Group (het investeringsbedrijf van de familie Van Doorne en eigenaar van Truckland), is de grootste BMW- en Mini-dealer van Nederland en staat op plek 34 in de Automotive Dealerholding Top 60. In totaal telt de Pala Group negen dealervestigingen.

Oving (44) is afkomstig van Dealer Groep Pon, waar hij eind vorig jaar vertrok. Daarvoor was hij onder meer directeur retail bij Euromaster Bandenservice.

“Mijn doelstelling is om als algemeen directeur de goede reputatie van het bedrijf verder uit te bouwen”, aldus Oving.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

  • Harald Oosting

    Jan-Peter, van harte met je nieuwe job!
    Eindelijk BMW rijden 😉

Jan Peter Oving nieuwe directeur Pala Group | Automotive Online

Jan Peter Oving nieuwe directeur Pala Group

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jan Peter Oving

Dat meldt Pala Group vandaag.

Pala, een joint venture tussen Van Laarhoven en de Palletier Group (het investeringsbedrijf van de familie Van Doorne en eigenaar van Truckland), is de grootste BMW- en Mini-dealer van Nederland en staat op plek 34 in de Automotive Dealerholding Top 60. In totaal telt de Pala Group negen dealervestigingen.

Oving (44) is afkomstig van Dealer Groep Pon, waar hij eind vorig jaar vertrok. Daarvoor was hij onder meer directeur retail bij Euromaster Bandenservice.

“Mijn doelstelling is om als algemeen directeur de goede reputatie van het bedrijf verder uit te bouwen”, aldus Oving.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

  • Harald Oosting

    Jan-Peter, van harte met je nieuwe job!
    Eindelijk BMW rijden 😉