Personal autoshopper matcht vrouwen aan de juiste auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Vrouwen nemen eigenlijk altijd mannen mee als ze een auto gaan kopen, terwijl sommige mannen net zo weinig afweten van auto’s als zijzelf. Dat heb ik de afgelopen 25 jaar wel gemerkt tijdens mijn carrière in de autobranche”, vertelt Van der Veen. Ze heeft jarenlang gewerkt bij het bedrijf van haar vader, die auto-accessoires, zoals kentekenhouders, levert aan autodealers.

“Er zijn veel te weinig vrouwen in de autobranche en mensen onderschatten de kennis van een vrouw. Ik hou zelf veel van auto’s en rij op mijn vrije zaterdagen langs de autoboulevard om de nieuwste modellen te testen. Ik heb voldoende kennis om vrouwen te helpen de juiste auto te kiezen.”

Mannen mogen ook

Haar eerste klant heeft ze al binnen. “Ik ben op dit moment bezig voor een dame die in de markt is voor een volledig elektrische auto. Samen hebben we gekeken naar haar budget en een hybride bleek een betere optie, zoals de Toyota Auris Hybrid.”

In het eerste jaar wil ze honderd vrouwen aan een auto helpen. “Ik hoop natuurlijk door te kunnen groeien, maar dit jaar wil ik in ieder geval honderd klanten hebben geholpen”, zegt Van der Veen. Ze richt zich primair op vrouwen, maar sluit mannen niet helemaal buiten. “Mannen kunnen mij ook benaderen als ze hulp nodig hebben bij het selecteren van de juiste auto.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Personal autoshopper matcht vrouwen aan de juiste auto | Automotive Online

Personal autoshopper matcht vrouwen aan de juiste auto

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Vrouwen nemen eigenlijk altijd mannen mee als ze een auto gaan kopen, terwijl sommige mannen net zo weinig afweten van auto’s als zijzelf. Dat heb ik de afgelopen 25 jaar wel gemerkt tijdens mijn carrière in de autobranche”, vertelt Van der Veen. Ze heeft jarenlang gewerkt bij het bedrijf van haar vader, die auto-accessoires, zoals kentekenhouders, levert aan autodealers.

“Er zijn veel te weinig vrouwen in de autobranche en mensen onderschatten de kennis van een vrouw. Ik hou zelf veel van auto’s en rij op mijn vrije zaterdagen langs de autoboulevard om de nieuwste modellen te testen. Ik heb voldoende kennis om vrouwen te helpen de juiste auto te kiezen.”

Mannen mogen ook

Haar eerste klant heeft ze al binnen. “Ik ben op dit moment bezig voor een dame die in de markt is voor een volledig elektrische auto. Samen hebben we gekeken naar haar budget en een hybride bleek een betere optie, zoals de Toyota Auris Hybrid.”

In het eerste jaar wil ze honderd vrouwen aan een auto helpen. “Ik hoop natuurlijk door te kunnen groeien, maar dit jaar wil ik in ieder geval honderd klanten hebben geholpen”, zegt Van der Veen. Ze richt zich primair op vrouwen, maar sluit mannen niet helemaal buiten. “Mannen kunnen mij ook benaderen als ze hulp nodig hebben bij het selecteren van de juiste auto.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.