Erna Staals volgt Kooijman op bij Autotrack

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Erna Staals verlaat Autotrack na een jaar (foto: Autotrack).

Zij volgt Henk Kooijman op, die in oktober vertrok bij het bedrijf. Staals (42) is momenteel ceo Zorgeloosch Groep, een partij die services levert aan financiële dienstverleners. Daarvoor was ze ruim drie jaar verantwoordelijk voor onder andere business development en innovatie bij Marktplaats Automotive.

Staals ziet bij haar nieuwe werkgever voldoende verbeterpotentieel. “De consument wordt bij het zoeken van een auto online nog onvoldoende geholpen. Het vinden van de beste auto voor de beste prijs is voor velen daardoor nog altijd een pijnlijk proces. De toegevoegde waarde van online platformen moet duidelijker worden voor de consument.” Ook wil ze het autobedrijf “de controle over het proces deels terug geven”.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Erna Staals volgt Kooijman op bij Autotrack | Automotive Online

Erna Staals volgt Kooijman op bij Autotrack

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Erna Staals verlaat Autotrack na een jaar (foto: Autotrack).

Zij volgt Henk Kooijman op, die in oktober vertrok bij het bedrijf. Staals (42) is momenteel ceo Zorgeloosch Groep, een partij die services levert aan financiële dienstverleners. Daarvoor was ze ruim drie jaar verantwoordelijk voor onder andere business development en innovatie bij Marktplaats Automotive.

Staals ziet bij haar nieuwe werkgever voldoende verbeterpotentieel. “De consument wordt bij het zoeken van een auto online nog onvoldoende geholpen. Het vinden van de beste auto voor de beste prijs is voor velen daardoor nog altijd een pijnlijk proces. De toegevoegde waarde van online platformen moet duidelijker worden voor de consument.” Ook wil ze het autobedrijf “de controle over het proces deels terug geven”.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.