Stijn Otten innovatiedirecteur bij Business Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ervaring in Centraal Europa deed Aarsman al op van 2000 tot 2007, toen was hij verantwoordelijk voor de activiteiten van Business Lease in die regio. In zijn nieuwe rol gaat hij de integratie van FMS naar Business Lease begeleiden. Dit moet in de zomer (2015) zijn afgerond.

Aarsman was sinds 2007 verantwoordelijk voor het business development, dat stokje heeft Otten inmiddels al een tijdje van hem overgenomen. Hiervoor deed Otten werkervaring op bij aanbieder van oplaaddiensten, The New Motion. Hij gaat zich bij de Business Lease Group vooral richten op marktontwikkeling, innovatie en productontwikkeling.

De functie van Arjan Stuij, tot voor kort managing director van Business Lease Nederland, is nog altijd vacant. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stijn Otten innovatiedirecteur bij Business Lease | Automotive Online

Stijn Otten innovatiedirecteur bij Business Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ervaring in Centraal Europa deed Aarsman al op van 2000 tot 2007, toen was hij verantwoordelijk voor de activiteiten van Business Lease in die regio. In zijn nieuwe rol gaat hij de integratie van FMS naar Business Lease begeleiden. Dit moet in de zomer (2015) zijn afgerond.

Aarsman was sinds 2007 verantwoordelijk voor het business development, dat stokje heeft Otten inmiddels al een tijdje van hem overgenomen. Hiervoor deed Otten werkervaring op bij aanbieder van oplaaddiensten, The New Motion. Hij gaat zich bij de Business Lease Group vooral richten op marktontwikkeling, innovatie en productontwikkeling.

De functie van Arjan Stuij, tot voor kort managing director van Business Lease Nederland, is nog altijd vacant. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.