Van Muyden naar directie Business Lease Group

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Muyden neemt een deel van de taken over van Philip Aarsman. Aarsman was tot nu toe verantwoordelijk voor alle internationale business development activiteiten binnen Business Lease Group – inclusief sales, marketing en operations. Hij zal als directeur business development verantwoordelijk blijven voor alle nieuwe product- en marktontwikkelingen.

Splitsing
Volgens ceo Harm Nijlunsing is de splitsing van sales, marketing & operations en business development noodzakelijk door de aard van de werkzaamheden. “Omdat beide hoofdstromen voor ons even belangrijk zijn is er voor gekozen om hiervoor twee aparte directeuren verantwoordelijk te maken, zodat beiden nu een nog grotere bijdrage kunnen gaan leveren aan de groei van het bedrijf in zowel binnen- als buitenland.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.