Huffnagel voorzitter Focwa Schadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Rolf van Markus, voorzitter Algemene Ledenraad Focwa Schadeherstel, past de benoeming van Huffnagel in de strategie van de branchevereniging. “Huffnagel is een bouwer en een ervaren bestuurder en kent vanuit zijn voormalige functie de verhoudingen tussen bestuurlijke en uitvoerende partijen.”

Huffnagel was wethouder in Amsterdam en Den Haag. Hij heeft een marketingbedrijf en is presentator op BNR Nieuwsradio.

Huffnagel voorzitter Focwa Schadeherstel | Automotive Online

Huffnagel voorzitter Focwa Schadeherstel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Rolf van Markus, voorzitter Algemene Ledenraad Focwa Schadeherstel, past de benoeming van Huffnagel in de strategie van de branchevereniging. “Huffnagel is een bouwer en een ervaren bestuurder en kent vanuit zijn voormalige functie de verhoudingen tussen bestuurlijke en uitvoerende partijen.”

Huffnagel was wethouder in Amsterdam en Den Haag. Hij heeft een marketingbedrijf en is presentator op BNR Nieuwsradio.