Van Buiten van Automotive naar Autokompas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De reden voor het vertrek van Bolt is een verschil in inzicht over het te voeren beleid. “Ik heb met veel plezier gewerkt aan de nieuwe koers van Autokompas. De titel staat midden in de aftermarket en met veel vertrouwen draag ik het stokje over”, aldus Bolt, die als freelance medewerker aan de titel verbonden blijft.

Van Buiten (34) werkte de afgelopen zeven jaar bij zustervakblad Automotive, sinds 2007 als adjunct hoofdredacteur. Daarvoor werkte hij onder meer bij het tijdschrift Marketingtribune.

Van Buiten is blij met zijn nieuwe uitdaging. “De rol van aftersales wordt in de branche steeds belangrijker. En dat geldt dus ook voor de websites en bladen die daar over berichten. Autokompas heeft al jaren een vooraanstaande positie als het gaat om het informeren van ondernemers over de belangrijkste zaken die spelen in hun sector. Mijn doel is die positie nog verder uit te breiden.”

Wie Van Buiten opvolgt bij Automotive is nog niet bekend.

________________________________________________

Feliciteer Luberto van Buiten met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Buiten van Automotive naar Autokompas | Automotive Online

Van Buiten van Automotive naar Autokompas

Redactie Redactie
• Laatste update:

De reden voor het vertrek van Bolt is een verschil in inzicht over het te voeren beleid. “Ik heb met veel plezier gewerkt aan de nieuwe koers van Autokompas. De titel staat midden in de aftermarket en met veel vertrouwen draag ik het stokje over”, aldus Bolt, die als freelance medewerker aan de titel verbonden blijft.

Van Buiten (34) werkte de afgelopen zeven jaar bij zustervakblad Automotive, sinds 2007 als adjunct hoofdredacteur. Daarvoor werkte hij onder meer bij het tijdschrift Marketingtribune.

Van Buiten is blij met zijn nieuwe uitdaging. “De rol van aftersales wordt in de branche steeds belangrijker. En dat geldt dus ook voor de websites en bladen die daar over berichten. Autokompas heeft al jaren een vooraanstaande positie als het gaat om het informeren van ondernemers over de belangrijkste zaken die spelen in hun sector. Mijn doel is die positie nog verder uit te breiden.”

Wie Van Buiten opvolgt bij Automotive is nog niet bekend.

________________________________________________

Feliciteer Luberto van Buiten met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.