Gerwin Vegter marketingmanager bij Bosch

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als marketingmanager networks wordt Gerwin Vegter verantwoordelijk voor alle automotive concepten van Bosch (Bosch Car Service, AutoCrew, Bosch Injection Systems, Bosch Diesel Service) in Frankrijk en de Benelux.

Vegter ging op 1 september 2005 bij Robert Bosch aan de slag als productmanager Automotive Aftermarket Benelux. Sinds januari 2008 was hij conceptmanager Bosch Car Service Benelux. Deze functie is nog vacant._______________________________________________________

Feliciteer Gerwin Vegter met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gerwin Vegter marketingmanager bij Bosch | Automotive Online

Gerwin Vegter marketingmanager bij Bosch

Redactie Redactie
• Laatste update:

Als marketingmanager networks wordt Gerwin Vegter verantwoordelijk voor alle automotive concepten van Bosch (Bosch Car Service, AutoCrew, Bosch Injection Systems, Bosch Diesel Service) in Frankrijk en de Benelux.

Vegter ging op 1 september 2005 bij Robert Bosch aan de slag als productmanager Automotive Aftermarket Benelux. Sinds januari 2008 was hij conceptmanager Bosch Car Service Benelux. Deze functie is nog vacant._______________________________________________________

Feliciteer Gerwin Vegter met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.