Den Heijer verlaat Multilease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vriesema was directeur van Multirent, net als Multilease onderdeel van Markeur. Ook voor hem is inmiddels een opvolger gevonden: Jeroen Veldman is de nieuwe directeur van Multirent. Ook hij komt uit de eigen organisatie: Veldman werkte bij Markeur op de afdeling Centraal Occasion Management.

Den Heijer gaat naar eigen zeggen in goed overleg weg bij Markeur: hij verlaat het bedrijf omdat het veranderingstraject dat onder zijn leiding in 2007 is gestart, is afgerond. De leasetak is gegroeid (onder meer door de recentelijke overname van Golease) en de werkprocessen zijn veranderd – in lijn met de reorganisatie bij Markeur.
Volgens Den Heijer past de nieuwe situatie minder goed bij zijn ondernemersgeest. Hij is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Den Heijer verlaat Multilease | Automotive Online

Den Heijer verlaat Multilease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vriesema was directeur van Multirent, net als Multilease onderdeel van Markeur. Ook voor hem is inmiddels een opvolger gevonden: Jeroen Veldman is de nieuwe directeur van Multirent. Ook hij komt uit de eigen organisatie: Veldman werkte bij Markeur op de afdeling Centraal Occasion Management.

Den Heijer gaat naar eigen zeggen in goed overleg weg bij Markeur: hij verlaat het bedrijf omdat het veranderingstraject dat onder zijn leiding in 2007 is gestart, is afgerond. De leasetak is gegroeid (onder meer door de recentelijke overname van Golease) en de werkprocessen zijn veranderd – in lijn met de reorganisatie bij Markeur.
Volgens Den Heijer past de nieuwe situatie minder goed bij zijn ondernemersgeest. Hij is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.