Paul Vierdag in RvC van AD Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er bestond voor zijn benoeming al een link tussen Vierdag en AD, hij was sinds 1990 lid van de Directieraad van Autodistribution. “Mijn toetreding tot de Raad van Commissarissen is dan ook een logische stap. Ik geloof dat ik, mede dankzij mijn achtergrond bij de grossiers, de belangen van de aandeelhouders goed kan behartigen.” Vierdag is ook actief als directeur van de Imbema/IRA automaterialenorganisatie.

Foto door Carel Richel

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Paul Vierdag in RvC van AD Nederland | Automotive Online

Paul Vierdag in RvC van AD Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er bestond voor zijn benoeming al een link tussen Vierdag en AD, hij was sinds 1990 lid van de Directieraad van Autodistribution. “Mijn toetreding tot de Raad van Commissarissen is dan ook een logische stap. Ik geloof dat ik, mede dankzij mijn achtergrond bij de grossiers, de belangen van de aandeelhouders goed kan behartigen.” Vierdag is ook actief als directeur van de Imbema/IRA automaterialenorganisatie.

Foto door Carel Richel

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.