Drogist gaat Ford Eindhoven leiden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Peter Nouwen is een onbekende in de autobranche: hiervoor was hij namelijk general manager van GP Batteries Nederland. Retailing is hem echter niet vreemd, zegt Kroymans: eerder was Nouwen districtsmanager van drogisterijketen Kruidvat. Hij volgt Marc Schilten op, die Ford Eindhoven op 1 september verlaat om bij HDMG van Herman Driessen te gaan werken. Peter Span (40), de man die Kia Center Utrecht gaat leiden (het dealerbedrijf dat gelieerd is aan Kia World, Europa’s eerste experience center van het Koreaanse merk), volgt Erick Broer op. Deze zegt zijn carrière buiten de branche voort te willen zetten. Span komt van Ford Rotterdam, waar hij niet alleen locatiemanager was van twee vestigingen, maar ook leiding gaf aan de aftersales-afdelingen van de vijf vestigingen van dit bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Drogist gaat Ford Eindhoven leiden | Automotive Online

Drogist gaat Ford Eindhoven leiden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Peter Nouwen is een onbekende in de autobranche: hiervoor was hij namelijk general manager van GP Batteries Nederland. Retailing is hem echter niet vreemd, zegt Kroymans: eerder was Nouwen districtsmanager van drogisterijketen Kruidvat. Hij volgt Marc Schilten op, die Ford Eindhoven op 1 september verlaat om bij HDMG van Herman Driessen te gaan werken. Peter Span (40), de man die Kia Center Utrecht gaat leiden (het dealerbedrijf dat gelieerd is aan Kia World, Europa’s eerste experience center van het Koreaanse merk), volgt Erick Broer op. Deze zegt zijn carrière buiten de branche voort te willen zetten. Span komt van Ford Rotterdam, waar hij niet alleen locatiemanager was van twee vestigingen, maar ook leiding gaf aan de aftersales-afdelingen van de vijf vestigingen van dit bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.