Inschrijvingen Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider geopend

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De winnaars van deze verkiezing worden bekend gemaakt op het Dit is mbo Ambassadeursgala in mei 2023 (foto: SBB)

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) organiseert de verkiezing Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2023. De winnaars van deze verkiezing, waarbij iedereen een of meer van de 250 duizend leerbedrijven en haar praktijkopleiders kan voordragen, worden bekend gemaakt op het Dit is mbo Ambassadeursgala in mei 2023.

Directievoorzitter van SBB, Hannie Vlug: “In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het belangrijk om leerbedrijf te zijn. Mbo-studenten lopen daar hun verplichte stage, kunnen er waardevolle ervaring opdoen en meestal blijft een groot deel van de studenten werken bij het leerbedrijf. Twee vliegen in één klap. De jaarlijkse verkiezing is een blijk van waardering richting de leerbedrijven en hun praktijkopleiders. Genomineerde bedrijven en winnaars kunnen zich hiermee onderscheiden.”

In de vorige editie zijn Autobedrijven Automotive-centre Van Nieuwkerk Amsterdam en Muntstad Volkswagen Utrecht genomineerd voor de titel ‘Beste Leerbedrijf’ in de categorie mobiliteit, maritiem en logistiek.

Iedereen kan vanaf nu zijn of haar voorkeur doorgeven voor het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. De inschrijving sluit op 16 november 2022.

Inschrijvingen Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider geopend | Automotive Online

Inschrijvingen Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider geopend

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De winnaars van deze verkiezing worden bekend gemaakt op het Dit is mbo Ambassadeursgala in mei 2023 (foto: SBB)

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) organiseert de verkiezing Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2023. De winnaars van deze verkiezing, waarbij iedereen een of meer van de 250 duizend leerbedrijven en haar praktijkopleiders kan voordragen, worden bekend gemaakt op het Dit is mbo Ambassadeursgala in mei 2023.

Directievoorzitter van SBB, Hannie Vlug: “In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het belangrijk om leerbedrijf te zijn. Mbo-studenten lopen daar hun verplichte stage, kunnen er waardevolle ervaring opdoen en meestal blijft een groot deel van de studenten werken bij het leerbedrijf. Twee vliegen in één klap. De jaarlijkse verkiezing is een blijk van waardering richting de leerbedrijven en hun praktijkopleiders. Genomineerde bedrijven en winnaars kunnen zich hiermee onderscheiden.”

In de vorige editie zijn Autobedrijven Automotive-centre Van Nieuwkerk Amsterdam en Muntstad Volkswagen Utrecht genomineerd voor de titel ‘Beste Leerbedrijf’ in de categorie mobiliteit, maritiem en logistiek.

Iedereen kan vanaf nu zijn of haar voorkeur doorgeven voor het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. De inschrijving sluit op 16 november 2022.