Politie vindt drugs en 63.000 euro bij inval Rotterdams autobedrijf

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Stern verbetert zijn liquiditeitspositie. (Foto: Shutterstock)

Dit meldt de politie.

De politie kwam het malafide bedrijf toevallig op het spoor. Een agent in burger was bezig met een actie tegen autokrakers in het gebied Delfshaven. Op de Van Helmontstraat zag hij een auto met Belgisch kenteken rijden. De bestuurder van de auto parkeerde zijn auto voor het autobedrijf en liep naar binnen. Enkele minuten later kwam de man weer naar buiten met een doos in zijn handen en reed weg. De agent vond dit verdacht en zag reden genoeg om de auto te laten controleren door zijn collega’s in uniform. In de auto troffen zij de doos aan met verschillende zakken poeder, vermoedelijk drugs.

Inval

De vondst bood genoeg aanleiding voor een inval bij autobedrijf Deals on Wheels. De Rotterdamse politie deed hier later op de avond een inval en trof een kleine hoeveelheid drugs aan en 63 duizend euro contant geld. In het pand bevonden zich ook zeven mannen in de leeftijd van 29 tot 44 jaar, deze zijn samen met de bestuurder van de auto aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek in de zaak. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

De politie vindt wel vaker grote hoeveelheden contant geld en drugs bij louche autobedrijven. Bijzonder aan deze inval is dat hij is gefilmd door media TV.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Politie vindt drugs en 63.000 euro bij inval Rotterdams autobedrijf | Automotive Online

Politie vindt drugs en 63.000 euro bij inval Rotterdams autobedrijf

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Stern verbetert zijn liquiditeitspositie. (Foto: Shutterstock)

Dit meldt de politie.

De politie kwam het malafide bedrijf toevallig op het spoor. Een agent in burger was bezig met een actie tegen autokrakers in het gebied Delfshaven. Op de Van Helmontstraat zag hij een auto met Belgisch kenteken rijden. De bestuurder van de auto parkeerde zijn auto voor het autobedrijf en liep naar binnen. Enkele minuten later kwam de man weer naar buiten met een doos in zijn handen en reed weg. De agent vond dit verdacht en zag reden genoeg om de auto te laten controleren door zijn collega’s in uniform. In de auto troffen zij de doos aan met verschillende zakken poeder, vermoedelijk drugs.

Inval

De vondst bood genoeg aanleiding voor een inval bij autobedrijf Deals on Wheels. De Rotterdamse politie deed hier later op de avond een inval en trof een kleine hoeveelheid drugs aan en 63 duizend euro contant geld. In het pand bevonden zich ook zeven mannen in de leeftijd van 29 tot 44 jaar, deze zijn samen met de bestuurder van de auto aangehouden. De politie doet nog verder onderzoek in de zaak. De drugs, het geld en de auto zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

De politie vindt wel vaker grote hoeveelheden contant geld en drugs bij louche autobedrijven. Bijzonder aan deze inval is dat hij is gefilmd door media TV.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.