Importeursdoelstellingen: Nissan, Peugeot en Toyota mikken hoog

De nieuwe Nissan Micra.

Automotive zoekt jaarlijks uit wat de verkoopdoelstellingen van Nederlandse importeurs zijn en vergelijkt ze met de verwachtingen van Bovag. In de kennisbank vindt u een compleet overzicht van de verkoopdoelstellingen per merk. Als we alle verwachte marktaandelen optellen, komen de importeurs uit op ongeveer 107 procent.

Ongeveer driekwart van de merken werkt mee aan het overzicht en geeft de cijfers. De overige doelstellingen zijn verkregen via het dealernetwerk van de betreffende merken.  Hoe ver lagen de prognoses van de importeurs in 2016 af van de gerealiseerde verkoopaantallen? Lees het hier.

Bekijk hieronder de verwachtingen. Onderaan kunt u eventueel de pdf downloaden.


Bestelwagenmarkt

De bestelwagenprognoses laten een vertrouwd beeld zien. Volkswagen blijft veruit de grootste speler, terwijl Mercedes iets dichterbij komt. De meeste merken denken dat de markt iets kleiner zal zijn dan in 2016 (ruim 70 duizend registraties). 


Download

Om het gerelateerde document te kunnen downloaden dient u eerst in te loggen.
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om u te registreren.