Online management-rapportage voor dealers en universelen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Speciaal voor de automotive heeft DEMAC een heel simpele maar uiterst efficiënte en doeltreffende tool ontwikkeld: DEMAC Data Reports. 

Wij koppelen uw administratie aan onze online applicatie en werken zo direct met u samen om de ontwikkelingen binnen uw bedrijf inzichtelijk te krijgen. Met onze kennis van de automotive branche definiëren wij de Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) waar u als automotive-ondernemer ‘echt wakker van ligt’. En die KPI’s zetten wij voor u om in een grafische rapportage, waarin u in één oogopslag ziet waar uw onderneming staat; op uw tablet, computer of desgewenst in geprinte vorm.

DEMAC Data Reports realiseert voor u de oplossing in 3 stappen:

Voorbereiding 
U verstrekt ons uw maandelijkse mutaties van vorig boekjaar èn de maandelijkse mutaties van het lopend jaar tot aan de laatst afgesloten maand uit uw administratie. Indien u ook gebruik maakt van de uitbreiding ‘Begroting’, dan levert u ook de huidige begroting aan. DEMAC verwerkt deze gegevens in de managementrapportage en sluit de informatie aan op de laatst bekende jaarrekening ter controle of de juiste koppelingen gelegd zijn. 

Periodieke rapportage 
Vervolgens wordt geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd uw administratie periodiek geladen in het systeem. Uw administrateur heeft hier geen of heel weinig werk aan (denk in het laatste geval niet aan uren maar aan minuten). Uw rapportage wordt online bijgewerkt naar de laatste stand van zaken, waarna uw informatie voor u beschikbaar is. Uw administrateur kan hierbij desgewenst op iedere plek opmerkingen en/of analyses plaatsen, maar u kunt ook uw vragen daarin kwijt, zodat uw administrateur of accountant ze kan beantwoorden.

Ondersteuning 
DEMAC Data Reports is perfect geschikt voor moderne interactie met een cliëntbegeleider van DEMAC. Op afstand kan hij desgewenst uw cijfers voor u analyseren, vragen en opmerkingen plaatsen, zodat u gericht door uw periodecijfers kunt gaan. Hiervoor hoeft geen bezoek gepland te worden, maar dit kan digitaal, eventueel aangevuld met een telefonische uitleg. 

DEMAC biedt voor deze ondersteuning ook een abonnementsvorm aan.
DEMAC Data Reports is het antwoord op uw behoefte om op cijfers te kunnen sturen. Het is ontwikkeld voor kleine en middelgrote merkdealers en universele garagebedrijven. Geen complexe spreadsheets of handmatige managementrapportages meer. Geen gemiste kansen! Al uw managementinformatie is online altijd en waar u maar wilt voor u beschikbaar. 

En DEMAC adviseert u als specialist over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.