Expertblog juridisch: ‘Wat te doen met Volkswagen’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Maij

    Vermoedelijk hebben de meeste VW slachtoffers geen zin in procedures en theezeefjes reparaties met een vage uitkomst. Ik gok dat niemand specifiek bij aankoop over de uitstoot praat en zoja hoe bewijs je dat? Het oneerlijke en arrogante Big tot fail gedrag overheerst en dat kon nog weleens de meeste klantenkoppen gaan kosten. We zullen zien!

  • Rene

    Altijd maar Volkswagen, maar hoe is het met de andere merken? Hierover lees je nauwelijks iets, terwijl er door de ADAC andere metingen zijn gedaan en VW helemaal nog niet zo slecht is. Stop met het zwart maken van 1 merk maar vergelijk ook de andere dat is veel eerlijker

  • Me

    Volkswagen schrijft haar/zijn eigen script. Niet fijn om dat in de schoenen van werknemers te schuiven. De kever jatten en uiteindelijk jezelf overschatten. Dat vraagt om balans.