Rechter stelt Stichting Brandstofverlies in ongelijk

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JP

    laat je niet voor de gek houden, ook niet door de rechterrrr

  • Ronald

    Dat was te verwachten, bijzonder dat de stichting doorgezet heeft! overigens had een haalde de winnaar bij een Toyota dealer een wedstrijd zo zuinig mogelijk rondje ijselmeer rijden 1:36 dus het kan wel maar is sterk afhankelijk van je rijstijl en omstandigheden