Hertz stuurt huurder internet op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Klanten kunnen onbeperkt gebruik maken van data en tot 21Mbps surfen op het web. Voor een gemiddelde prijs van 12,50 euro per dag.

Henk van den Helder, general manager Benelux: “Deze mobiele Wi-Fi hotspot geeft onze klanten de vrijheid om waar dan ook gebruik te maken van internet zoals in de auto, in eenrestaurant, of in een hotel.”

Eerder startte Hertz al met deze dienstverlening in Duitsland, Italië en Spanje, maar vanaf vandaag dus ook in België en Nederland. In België in de Hertz-vestigingen in Brussel (inclusief de luchthavens) en in Nederland in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven (inclusief de luchthavens).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hertz stuurt huurder internet op | Automotive Online

Hertz stuurt huurder internet op

Redactie Redactie
• Laatste update:

Klanten kunnen onbeperkt gebruik maken van data en tot 21Mbps surfen op het web. Voor een gemiddelde prijs van 12,50 euro per dag.

Henk van den Helder, general manager Benelux: “Deze mobiele Wi-Fi hotspot geeft onze klanten de vrijheid om waar dan ook gebruik te maken van internet zoals in de auto, in eenrestaurant, of in een hotel.”

Eerder startte Hertz al met deze dienstverlening in Duitsland, Italië en Spanje, maar vanaf vandaag dus ook in België en Nederland. In België in de Hertz-vestigingen in Brussel (inclusief de luchthavens) en in Nederland in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven (inclusief de luchthavens).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.