Onderzoek Telegraaf: onderhoud lijdt onder crisis

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Autorijdenisduur

    Geen verrassing lijkt me. Waar de NL staat dmv lastenverzwaringen denkt te moeten ‘bezuinigen’ zit er voor het NL volk weinig anders op dan te bezuiningen door minder uit te geven. Dit tikt op onderhoud al snel aan.
    Wel korte termijndenken, door onderhoud voorkom je verderop in de levensduur van een auto hoge reparatiekosten.