ROC Aventus organiseert innovatiesymposium

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oud-Shelltopman Jeroen van der Veer geeft een lezing over de toekomst van fossiele brandstoffen in de mobiliteitsbranche. Daarna geeft Eric Beers van het Platform Elektrische Mobiliteit zijn visie op alternatieve aandrijfmogelijkheden.

Tijdens een forumdiscussie zullen experts met elkaar en de zaal in gesprek gaan over een aantal innovatievraagstukken. Welke aandrijflijn gebruiken we over twintig jaar? Welke duurzaamheidsvraagstukken bepalen de ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche? En wat zijn de gevolgen hiervan voor opleidingen in deze branche?

Naast de twee gastsprekers nemen Maarten Steinbuch, hoogleraar Regeltechniek en Voertuigaandrijvingen aan de TU Eindhoven en Ton Roks, voormalig hoofdredacteur van Autovisie, plaats in het panel. De discussie staat onder leiding van Jelle Heidstra, hoofdredacteur van Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ROC Aventus organiseert innovatiesymposium | Automotive Online

ROC Aventus organiseert innovatiesymposium

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oud-Shelltopman Jeroen van der Veer geeft een lezing over de toekomst van fossiele brandstoffen in de mobiliteitsbranche. Daarna geeft Eric Beers van het Platform Elektrische Mobiliteit zijn visie op alternatieve aandrijfmogelijkheden.

Tijdens een forumdiscussie zullen experts met elkaar en de zaal in gesprek gaan over een aantal innovatievraagstukken. Welke aandrijflijn gebruiken we over twintig jaar? Welke duurzaamheidsvraagstukken bepalen de ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche? En wat zijn de gevolgen hiervan voor opleidingen in deze branche?

Naast de twee gastsprekers nemen Maarten Steinbuch, hoogleraar Regeltechniek en Voertuigaandrijvingen aan de TU Eindhoven en Ton Roks, voormalig hoofdredacteur van Autovisie, plaats in het panel. De discussie staat onder leiding van Jelle Heidstra, hoofdredacteur van Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.