Automarkt definitief weg uit Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mogelijkheden
Volgens Visser is het terrein in Bemmel uitermate geschikt. “Naast de automarkt kunnen we er ook onze 42 weekendevenementen huisvesten. Bovendien zitten we dichtbij de Duitse grens wat voor de autohandel interessante mogelijkheden biedt.”

Het Veemarktcomplex in Utrecht moet plaats maken voor woningbouw. De sluiting stond voor januari dit jaar gepland, maar vooralsnog is het terrein nog open. “Op 7 april vindt er een Raadsvergadering plaats waarin wordt besproken wanneer de Veemarkt moet worden gesloten. We hopen dat besloten wordt te wachten tot wij een nieuwe locatie hebben gevonden.” Dat kan volgens Visser nog best een tijd duren aangezien er bij de nieuwe gemeente ook vergunningen moeten worden verkregen.

Miljoenenclaim
In 2009 is de BAU een juridische procedure gestart tegen de Gemeente Utrecht. Als de vereniging tijdens de uitspraak in september van dit jaar in het gelijk wordt gesteld, kan dit de gemeente een schadeclaim van 25 tot 50 miljoen euro kosten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Automarkt definitief weg uit Utrecht | Automotive Online

Automarkt definitief weg uit Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mogelijkheden
Volgens Visser is het terrein in Bemmel uitermate geschikt. “Naast de automarkt kunnen we er ook onze 42 weekendevenementen huisvesten. Bovendien zitten we dichtbij de Duitse grens wat voor de autohandel interessante mogelijkheden biedt.”

Het Veemarktcomplex in Utrecht moet plaats maken voor woningbouw. De sluiting stond voor januari dit jaar gepland, maar vooralsnog is het terrein nog open. “Op 7 april vindt er een Raadsvergadering plaats waarin wordt besproken wanneer de Veemarkt moet worden gesloten. We hopen dat besloten wordt te wachten tot wij een nieuwe locatie hebben gevonden.” Dat kan volgens Visser nog best een tijd duren aangezien er bij de nieuwe gemeente ook vergunningen moeten worden verkregen.

Miljoenenclaim
In 2009 is de BAU een juridische procedure gestart tegen de Gemeente Utrecht. Als de vereniging tijdens de uitspraak in september van dit jaar in het gelijk wordt gesteld, kan dit de gemeente een schadeclaim van 25 tot 50 miljoen euro kosten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.