CPB: economie groeit iets sterker dan verwacht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Regels weg
Om de economie te stimuleren wil het kabinet hinderlijke regels voor ondernemers wegnemen, worden belastingen voor bedrijven verlaagd en wordt 1,5 miljard euro gereserveerd om de Nederlandse concurrentiekracht in negen topsectoren van de economie, (waaronder hightech Automotive ondernemingen en opleidingen) te versterken.
Welke regels er in aanmerking komen voor versoepeling of afschaffing is niet bekendgemaakt. Op het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie was niemand bereikbaar voor een toelichting. Op 22 maart worden definitieve cijfers gepubliceerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

CPB: economie groeit iets sterker dan verwacht | Automotive Online

CPB: economie groeit iets sterker dan verwacht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Regels weg
Om de economie te stimuleren wil het kabinet hinderlijke regels voor ondernemers wegnemen, worden belastingen voor bedrijven verlaagd en wordt 1,5 miljard euro gereserveerd om de Nederlandse concurrentiekracht in negen topsectoren van de economie, (waaronder hightech Automotive ondernemingen en opleidingen) te versterken.
Welke regels er in aanmerking komen voor versoepeling of afschaffing is niet bekendgemaakt. Op het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie was niemand bereikbaar voor een toelichting. Op 22 maart worden definitieve cijfers gepubliceerd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.