Meijer is eerste Automotive Technologycus

Redactie Redactie
• Laatste update:

De studie Automotive Technology is een masteropleiding die van start ging in september 2008 in het kader van het innovatieprogramma High-Tech Automotive Systems (HTAS). Doel hiervan is het versterken van de automotive industrie in Nederland door samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven.

Meijer mag kiezen of hij de titel van ingenieur (ir) of master of science (msc) voor zijn naam gaat zetten en zijn keuze is gevallen op msc. “Automotive is een internationaal gerichte studie dus master of science past beter.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meijer is eerste Automotive Technologycus | Automotive Online

Meijer is eerste Automotive Technologycus

Redactie Redactie
• Laatste update:

De studie Automotive Technology is een masteropleiding die van start ging in september 2008 in het kader van het innovatieprogramma High-Tech Automotive Systems (HTAS). Doel hiervan is het versterken van de automotive industrie in Nederland door samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven.

Meijer mag kiezen of hij de titel van ingenieur (ir) of master of science (msc) voor zijn naam gaat zetten en zijn keuze is gevallen op msc. “Automotive is een internationaal gerichte studie dus master of science past beter.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.