Doorstart Quick Rental Services

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hiervoor heeft Viscaal de BV European Lease Company opgetuigd. ERS neemt drie van de 22 medewerkers over; voor de overige negentien is ontslag aangevraagd. Paul Ettekoven, eigenaar van QRS, wordt directeur van de nieuwe onderneming. Klanten en leveranciers zijn gevraagd om de samenwerking te continueren. In overleg met de curator wordt nu onderzoek gedaan naar de reden van het faillissement. Daarbij wordt gekeken of er fraude gepleegd is. Ettekoven: “Er zijn op directieniveau dingen gebeurd die nader onderzoek behoeven. Ik kan daar nu niet verder op ingaan.”
Bij Viscaal zien ze mogelijkheden voor een succesvolle doorstart. “Wij handelen onder andere veel in nieuwe en jong gebruikte auto’s in Europa. Verhuur is hierop een goede aanvulling: Wij kunnen de ex-rentals vervolgens zelf verkopen”, zegt mede-eigenaar René Viscaal. Zijn bedrijf verleasde driehonderd auto’s aan QRS, dat in totaal een wagenpark had van circa 1.700 auto’s. Deze auto’s zijn voor een deel door ERS teruggekocht van de curator. Ook worden er door ERS afspraken gemaakt met de andere leveranciers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Quick Rental Service

Doorstart Quick Rental Services | Automotive Online

Doorstart Quick Rental Services

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hiervoor heeft Viscaal de BV European Lease Company opgetuigd. ERS neemt drie van de 22 medewerkers over; voor de overige negentien is ontslag aangevraagd. Paul Ettekoven, eigenaar van QRS, wordt directeur van de nieuwe onderneming. Klanten en leveranciers zijn gevraagd om de samenwerking te continueren. In overleg met de curator wordt nu onderzoek gedaan naar de reden van het faillissement. Daarbij wordt gekeken of er fraude gepleegd is. Ettekoven: “Er zijn op directieniveau dingen gebeurd die nader onderzoek behoeven. Ik kan daar nu niet verder op ingaan.”
Bij Viscaal zien ze mogelijkheden voor een succesvolle doorstart. “Wij handelen onder andere veel in nieuwe en jong gebruikte auto’s in Europa. Verhuur is hierop een goede aanvulling: Wij kunnen de ex-rentals vervolgens zelf verkopen”, zegt mede-eigenaar René Viscaal. Zijn bedrijf verleasde driehonderd auto’s aan QRS, dat in totaal een wagenpark had van circa 1.700 auto’s. Deze auto’s zijn voor een deel door ERS teruggekocht van de curator. Ook worden er door ERS afspraken gemaakt met de andere leveranciers.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer lezen over Quick Rental Service