AutoRAI sluit af met verlies

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Joop in’t Veld

    Ik vond deze opzet veel beter, ik kom om naar auto’s te kijken en niet naar SUPER stands, de merkbeleving van een merk is de auto, niet de stand.
    Volgende keer weer aub!

  • Bezoeker

    Ik vond de opzet helemaal niks: zeer goedkope uitstraling door gebruik van bijvoorbeeld zeecontainers. De merkbeleving, naar mijn mening een essentieel onderdeel van een autoshow, kwam hierdoor juist niet tot zijn recht. Hopelijk in 2011 een einde aan de financiële crisis en een AutoRAI in de oude stijl…