Actieplan: een miljoen elektrische auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het actieplan staan twaalf stappen geformuleerd. Aan de hand hiervan zouden overheid en bedrijfsleven ervoor moeten zorgen dat eind 2010 al tweeduizend elektrische auto’s rond rijden, en in 2020 een miljoen.

Instanties die zich al hebben aangesloten bij het plan zijn onder meer de Rabobank, gemeente Amsterdam, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, de Nationale Postcodeloterij en Athlon Car Lease. Athlon heeft ook zijn eigen ontwikkelprogramma voor elektrisch rijden, ‘Charged’, waarvoor het onlangs een elektrische Lotus Elise in gebruik heeft genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Actieplan: een miljoen elektrische auto’s | Automotive Online

Actieplan: een miljoen elektrische auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het actieplan staan twaalf stappen geformuleerd. Aan de hand hiervan zouden overheid en bedrijfsleven ervoor moeten zorgen dat eind 2010 al tweeduizend elektrische auto’s rond rijden, en in 2020 een miljoen.

Instanties die zich al hebben aangesloten bij het plan zijn onder meer de Rabobank, gemeente Amsterdam, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, de Nationale Postcodeloterij en Athlon Car Lease. Athlon heeft ook zijn eigen ontwikkelprogramma voor elektrisch rijden, ‘Charged’, waarvoor het onlangs een elektrische Lotus Elise in gebruik heeft genomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.