Column Ton Roks: Fraude met klassiekers

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Column Ton Roks: Fraude met klassiekers

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Paul Koot

    Het is altijd spijtig als op hol geslagen autojournalisten hun eigen nepnieuws gaan geloven. Na meer dan vijf jaar uitvoerig en gericht, internationaal jurisprudentie-onderzoek ben ik niet één rechtzaak tegen gekomen die ging over het frauduleus (ver)kopen van een zogenaamde valse oldtimer. Niet één! Laat staan dat daar miljoenen mee verdiend zouden worden. Wat een ongefundeerde, opgeklopte hysterische LARIEKOEK. Naming & shaming gebaseerd op niets. Ton Roks, ga a.u.b. een keer je huiswerk doen.