Restwaardejournaal 4 (deel 1): export moet plug-ins redden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

In het eerste deel van het laatste Restwaardejournaal van 2016 worden verder de belangrijkste gebeurtenissen van dit jaar besproken. Dat doen we via een rondetafeldiscussie met aan tafel vaste deskundige Gerard ten Buuren, Norbert Karthaus, directeur Strix Lease Service, Floris Berkhout, occasionmanager Wassink Autogroep, en Roland Schut, dga VDS Automotive.

Bekijk hieronder de besproken onderwerpen.

3:12 – Veilinghuizen en groothandel groeien naar elkaar toe, maar gaan ze uiteindelijk ook in elkaar op?
5:25 – Wat waren de Restwaardetoppers van 2016? Vooral kleine suv’s deden het goed.
8:09 – 2016 is het jaar van de transparantie. De ACM dwong ’transparante’ all-in prijzen af en consumenten krijgen steeds meer voertuiginformatie tot hun beschikking. Maar kan een particuliere koper deze data zelf interpreteren? De autobranche moet er in ieder geval erg aan de nieuwe situatie wennen.
14:23 – Er komen steeds meer plug-ins terug uit de lease en dat zet de restwaarden onder druk.

In deel 2, die binnenkort online komt, kijken we vooruit naar 2017.

Het Restwaardejournaal wordt mogelijk gemaakt door onze partners:
restwaardejournaal logos

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Restwaardejournaal 4 (deel 1): export moet plug-ins redden | Automotive Online

Restwaardejournaal 4 (deel 1): export moet plug-ins redden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

In het eerste deel van het laatste Restwaardejournaal van 2016 worden verder de belangrijkste gebeurtenissen van dit jaar besproken. Dat doen we via een rondetafeldiscussie met aan tafel vaste deskundige Gerard ten Buuren, Norbert Karthaus, directeur Strix Lease Service, Floris Berkhout, occasionmanager Wassink Autogroep, en Roland Schut, dga VDS Automotive.

Bekijk hieronder de besproken onderwerpen.

3:12 – Veilinghuizen en groothandel groeien naar elkaar toe, maar gaan ze uiteindelijk ook in elkaar op?
5:25 – Wat waren de Restwaardetoppers van 2016? Vooral kleine suv’s deden het goed.
8:09 – 2016 is het jaar van de transparantie. De ACM dwong ’transparante’ all-in prijzen af en consumenten krijgen steeds meer voertuiginformatie tot hun beschikking. Maar kan een particuliere koper deze data zelf interpreteren? De autobranche moet er in ieder geval erg aan de nieuwe situatie wennen.
14:23 – Er komen steeds meer plug-ins terug uit de lease en dat zet de restwaarden onder druk.

In deel 2, die binnenkort online komt, kijken we vooruit naar 2017.

Het Restwaardejournaal wordt mogelijk gemaakt door onze partners:
restwaardejournaal logos

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.