Autoveiling stelt marketingmanager aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hermans (31) is nieuw in de autobranche, ze werkte eerder in soortgelijke functies voor onder meer chocoladefabrikant Barry Callebout en toeleverancier voor de bouw Destil. “We hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en zijn op een punt gekomen dat we ook onze marketingcommunicatie verder willen professionaliseren”, aldus directeur Wierd Meijering van Autoveiling.nl.

Autoveiling stelt marketingmanager aan | Automotive Online

Autoveiling stelt marketingmanager aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hermans (31) is nieuw in de autobranche, ze werkte eerder in soortgelijke functies voor onder meer chocoladefabrikant Barry Callebout en toeleverancier voor de bouw Destil. “We hebben de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en zijn op een punt gekomen dat we ook onze marketingcommunicatie verder willen professionaliseren”, aldus directeur Wierd Meijering van Autoveiling.nl.