VWE lanceert infolabel voor bpm-auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op Taxfreecar.com kunnen zowel de Nederlandse verkoper als de buitenlandse koper van een Nederlandse auto in elf talen informatie vinden over de bpm-teruggaafregeling. Professionele verkopers uit Nederland kunnen via de website ook gratis stickers, folders en beeldmateriaal bestellen, waarmee ze de auto`s als ‘tax free car’ onder de aandacht van het koperspubliek kunnen brengen.

Volgens VWE gaan er dit jaar 75.000 auto’s met rest-bpm de grens over op een totale export van 215.000 stuks; het bedrijf verwacht dat de export over vier jaar 350.000 auto´s beslaat, waarvan 96% met rest-bpm.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

VWE lanceert infolabel voor bpm-auto’s | Automotive Online

VWE lanceert infolabel voor bpm-auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op Taxfreecar.com kunnen zowel de Nederlandse verkoper als de buitenlandse koper van een Nederlandse auto in elf talen informatie vinden over de bpm-teruggaafregeling. Professionele verkopers uit Nederland kunnen via de website ook gratis stickers, folders en beeldmateriaal bestellen, waarmee ze de auto`s als ‘tax free car’ onder de aandacht van het koperspubliek kunnen brengen.

Volgens VWE gaan er dit jaar 75.000 auto’s met rest-bpm de grens over op een totale export van 215.000 stuks; het bedrijf verwacht dat de export over vier jaar 350.000 auto´s beslaat, waarvan 96% met rest-bpm.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.