Rolf van Essen weg bij Autoveiling.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens directeur-eigenaar van Autoveiling.nl Wierd Meijering vindt het vertrek van Van Essen plaats in goed overleg. Rolf van Essen was sinds 2005 mede-directeur van het in 2003 opgerichte Autoveiling en was ook aandeelhouder. Zijn aandelen in de onderneming zijn inmiddels weer overgenomen door Meijering. “Mede door Rolf is Autoveiling Nederland de laatste jaren een serieuze speler geworden in de remarketingbranche”, aldus Meijering in een verklaring. “Andere belangen en zienswijze met betrekking tot de toekomst hebben hem doen besluiten een andere weg te kiezen.”

Sterke groei
Van Essen is tevreden met het gezamenlijke besluit. “Wierd en ik hebben altijd prima samengewerkt en hebben een sterke groei gerealiseerd. Als er dan op een gegeven moment verschil van inzicht ontstaat, is het goed om samen een oplossing te zoeken. Die hebben we gevonden.”

Van Essen weet nog niet wat hij gaat doen. “Ik ga rustig om me heen kijken, mijn netwerk en mijn hart liggen bij de Automotive in het algemeen en de remarketing in het bijzonder. Maar er zijn nog wel meer leuke dingen.”

Van Essens opvolger Rasenberg vervulde eerder verschillende functies binnen de autobranche. Hij was onder meer directeur van Netherlands Car Trading, de internationale handelsactiviteit voor PGA Nederland.

Rolf van Essen weg bij Autoveiling.nl | Automotive Online

Rolf van Essen weg bij Autoveiling.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens directeur-eigenaar van Autoveiling.nl Wierd Meijering vindt het vertrek van Van Essen plaats in goed overleg. Rolf van Essen was sinds 2005 mede-directeur van het in 2003 opgerichte Autoveiling en was ook aandeelhouder. Zijn aandelen in de onderneming zijn inmiddels weer overgenomen door Meijering. “Mede door Rolf is Autoveiling Nederland de laatste jaren een serieuze speler geworden in de remarketingbranche”, aldus Meijering in een verklaring. “Andere belangen en zienswijze met betrekking tot de toekomst hebben hem doen besluiten een andere weg te kiezen.”

Sterke groei
Van Essen is tevreden met het gezamenlijke besluit. “Wierd en ik hebben altijd prima samengewerkt en hebben een sterke groei gerealiseerd. Als er dan op een gegeven moment verschil van inzicht ontstaat, is het goed om samen een oplossing te zoeken. Die hebben we gevonden.”

Van Essen weet nog niet wat hij gaat doen. “Ik ga rustig om me heen kijken, mijn netwerk en mijn hart liggen bij de Automotive in het algemeen en de remarketing in het bijzonder. Maar er zijn nog wel meer leuke dingen.”

Van Essens opvolger Rasenberg vervulde eerder verschillende functies binnen de autobranche. Hij was onder meer directeur van Netherlands Car Trading, de internationale handelsactiviteit voor PGA Nederland.