Nivellering occasionprijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

In vergelijking met augustus 2002 zijn de prijzen in augustus 2003 alleen in Zuid Limburg (103,4) en Arnhem-Nijmegen (104,4) gestegen. De sterkste daling zien we in Eindhoven, waar de prijzen met 6,55 procent-punt zijn gedaald. Andere sterke dalers zijn Noord Limburg (-4,0), de regio Utrecht (-3,9) en Groningen (-2,9). Volgens Autodata’s commercieel directeur Gerard ten Buuren heeft de prijsnivellering direct te maken met de invloed van internet. “De grote occasionportals versterken zich”, zegt commercieel directeur Gerard ten Buuren van Autodata Nederland, aandeelhouder in de occasionsite AutoOnline. “Je ziet ook dat het beleid van de autobedrijven de laatste tijd veel meer wordt afgestemd op de internet-activiteiten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.