Europese ambities te groot voor huisvesting: Mitsubishi verhuist

Mitsubishi • Ook Mitsubishi Motors Europe verhuist naar hetzelfde pand.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Per 1 mei 2023 is MMSN gevestigd aan de Gondel 1 (Foto: Mitsubishi)

Mitsubishi Motors Sales Nederland (MMSN) verhuist naar een nieuw adres in Amstelveen. Per 1 mei 2023 is MMSN gevestigd aan de Gondel 1, op zo’n twee kilometer afstand van de huidige locatie. Mitsubishi Motors Europe (MME) neemt ook zijn intrek in het pand. Dat maakt Mitsubishi bekend.

Aanleiding voor de verhuizing zijn de groeiambities van Mitsubishi Motors in Europa. De Japanse autobouwer is bezig met een productoffensief. Zo werd de ASX in maart geïntroduceerd, wordt de nieuwe Colt in juni gepresenteerd en wordt de nieuwe Outlander PHEV in de loop van 2024 verwacht.

“Met de verhuizing naar de Gondel maken we letterlijk een nieuwe start in Nederland en Europa, een volledige nieuwe werkomgeving in lijn met onze vernieuwde merkidentiteit”, aldus Roland van Banning (managing director MMSN) en Frank Krol (president & ceo MME).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Europese ambities te groot voor huisvesting: Mitsubishi verhuist | Automotive Online

Europese ambities te groot voor huisvesting: Mitsubishi verhuist

Mitsubishi • Ook Mitsubishi Motors Europe verhuist naar hetzelfde pand.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Per 1 mei 2023 is MMSN gevestigd aan de Gondel 1 (Foto: Mitsubishi)

Mitsubishi Motors Sales Nederland (MMSN) verhuist naar een nieuw adres in Amstelveen. Per 1 mei 2023 is MMSN gevestigd aan de Gondel 1, op zo’n twee kilometer afstand van de huidige locatie. Mitsubishi Motors Europe (MME) neemt ook zijn intrek in het pand. Dat maakt Mitsubishi bekend.

Aanleiding voor de verhuizing zijn de groeiambities van Mitsubishi Motors in Europa. De Japanse autobouwer is bezig met een productoffensief. Zo werd de ASX in maart geïntroduceerd, wordt de nieuwe Colt in juni gepresenteerd en wordt de nieuwe Outlander PHEV in de loop van 2024 verwacht.

“Met de verhuizing naar de Gondel maken we letterlijk een nieuwe start in Nederland en Europa, een volledige nieuwe werkomgeving in lijn met onze vernieuwde merkidentiteit”, aldus Roland van Banning (managing director MMSN) en Frank Krol (president & ceo MME).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.