‘Toekomst Pieter Nota bij BMW onzeker’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Duitse media speculeren over positie van BMW-topman Pieter Nota. (Foto: BMW)

De positie van Pieter Nota, die sinds januari 2018 directeur verkoop is bij BMW, zou onzeker zijn. Diverse Duitse media speculeren over zijn positie en menen dat Nota’s positie wankel is geworden. Tijdens een managementbijeenkomst zou Nota de wacht zijn aangezegd. Ook circuleren namen van mogelijke opvolgers, zoals Bernhard Kuhnt, die nu een toppositie heeft bij BMW in de VS en Jochen Goller, manager in China.

De berichten over Nota’s positie verschijnen net nadat eind vorige week bekend werd dat een andere Nederlandse autotopman, Bram Schot, per 1 april vertrekt bij Audi. Dealers blijven centrale rol spelen in de netwerkstrategie, zei Pieter Nota onlangs in een interview met Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

‘Toekomst Pieter Nota bij BMW onzeker’ | Automotive Online

‘Toekomst Pieter Nota bij BMW onzeker’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Duitse media speculeren over positie van BMW-topman Pieter Nota. (Foto: BMW)

De positie van Pieter Nota, die sinds januari 2018 directeur verkoop is bij BMW, zou onzeker zijn. Diverse Duitse media speculeren over zijn positie en menen dat Nota’s positie wankel is geworden. Tijdens een managementbijeenkomst zou Nota de wacht zijn aangezegd. Ook circuleren namen van mogelijke opvolgers, zoals Bernhard Kuhnt, die nu een toppositie heeft bij BMW in de VS en Jochen Goller, manager in China.

De berichten over Nota’s positie verschijnen net nadat eind vorige week bekend werd dat een andere Nederlandse autotopman, Bram Schot, per 1 april vertrekt bij Audi. Dealers blijven centrale rol spelen in de netwerkstrategie, zei Pieter Nota onlangs in een interview met Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.