Autoplaza Utrecht Failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van der Plaats bestond ruim vijftig jaar. In de afgelopen jaren raakte het bedrijf de dealerschappen van Mitsubishi, Hyundai en Seat kwijt. De Hyundai-dealerschap in de regio wordt sinds 2015 gevoerd door Wittenberg. 

“De aanleiding voor het faillissement is onderwerp van onderzoek”, zegt curator Ferdinand Bosvelt. “Er wordt gekeken of er een doorstart kan worden gemaakt. Er is een aantal gegadigden.” Hoeveel dat er zijn en wie wil Bosvelt niet zeggen. De acht medewerkers van het bedrijf zijn inmiddels ontslagen. De eigenaren van Autobedrijf Van der Plaats zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autoplaza Utrecht Failliet | Automotive Online

Autoplaza Utrecht Failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van der Plaats bestond ruim vijftig jaar. In de afgelopen jaren raakte het bedrijf de dealerschappen van Mitsubishi, Hyundai en Seat kwijt. De Hyundai-dealerschap in de regio wordt sinds 2015 gevoerd door Wittenberg. 

“De aanleiding voor het faillissement is onderwerp van onderzoek”, zegt curator Ferdinand Bosvelt. “Er wordt gekeken of er een doorstart kan worden gemaakt. Er is een aantal gegadigden.” Hoeveel dat er zijn en wie wil Bosvelt niet zeggen. De acht medewerkers van het bedrijf zijn inmiddels ontslagen. De eigenaren van Autobedrijf Van der Plaats zijn niet bereikbaar voor commentaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.