Auto Kamp neemt Opel over van Bleeker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kamp vestigt zich in het voormalige ATU-pand in Hengelo. “We zijn erg blij dat we met Opel kunnen uitbreiden. Opel Kamp is een merk op zich en we zijn van plan in Hengelo net zo hoog te scoren op klanttevredenheid als we in Almelo doen”, vertelt directeur Mark Kamp (37). De jonge ondernemer heeft hoge verwachtingen van zijn merk. “Opel zit in de lift. We hopen de komende tijd verder te kunnen groeien.” 

Voor de nieuwe vestiging heeft Kamp zeven personeelsleden aangenomen. Het autobedrijf bestaat naast de Opel-vestigingen uit een universeel schadebedrijf en een tankstation.

Bleeker voert het merk Opel nu nog vanuit Hengelo en Oldenzaal. DGA Ben Schwering stopt met zijn dealerschappen en gaat verder met zijn universele activiteiten. Eerder nam Van Mossel al Kia van het bedrijf over. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Auto Kamp neemt Opel over van Bleeker | Automotive Online

Auto Kamp neemt Opel over van Bleeker

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kamp vestigt zich in het voormalige ATU-pand in Hengelo. “We zijn erg blij dat we met Opel kunnen uitbreiden. Opel Kamp is een merk op zich en we zijn van plan in Hengelo net zo hoog te scoren op klanttevredenheid als we in Almelo doen”, vertelt directeur Mark Kamp (37). De jonge ondernemer heeft hoge verwachtingen van zijn merk. “Opel zit in de lift. We hopen de komende tijd verder te kunnen groeien.” 

Voor de nieuwe vestiging heeft Kamp zeven personeelsleden aangenomen. Het autobedrijf bestaat naast de Opel-vestigingen uit een universeel schadebedrijf en een tankstation.

Bleeker voert het merk Opel nu nog vanuit Hengelo en Oldenzaal. DGA Ben Schwering stopt met zijn dealerschappen en gaat verder met zijn universele activiteiten. Eerder nam Van Mossel al Kia van het bedrijf over. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.