Appen in hardenberg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alleen omdat de standhouders positief waren, maar ook omdat er een nieuw technisch foefje met succes was geïntroduceerd: een app waarmee de standhouder kan zien dat een persoon die door hem is uitgenodigd, zich aan de poort heeft geregistreerd. Zo weet je dus zeker dat je klanten binnen zijn. De app wordt nog verder uitgebreid en gebruikt tijdens de 2016-editie in Gorinchem.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Reacties

  • Koen van der Horst

    …..

Appen in hardenberg | Automotive Online

Appen in hardenberg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Niet alleen omdat de standhouders positief waren, maar ook omdat er een nieuw technisch foefje met succes was geïntroduceerd: een app waarmee de standhouder kan zien dat een persoon die door hem is uitgenodigd, zich aan de poort heeft geregistreerd. Zo weet je dus zeker dat je klanten binnen zijn. De app wordt nog verder uitgebreid en gebruikt tijdens de 2016-editie in Gorinchem.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Reacties

  • Koen van der Horst

    …..