VW-dealers breiden Skoda-belang uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Importeur Pon is al langer bezig Skoda, en ook Seat, onder te brengen bij de grote VW-dealers.

Huisker-Kokkeler gaat vanuit de onlangs verworven Seat-vestiging in Rijssen (foto) ook Skoda voeren voor de regio Rijssen/Almelo. Autobedrijf Snijders is erkend reperateur voor Skoda in Almelo. Huiskes-Kokkeler heeft vooralsnog toestemming om Skoda en Seat vanuit één pand te voeren.

Wealer, dat vorig jaar in handen kwam van directeur Marc van der Linden, wordt Skoda-dealer in Roermond. Wealer voerde het merk nog niet. Skoda wordt toegevoegd in de bestaande vestiging in Roermond. Autobedrijf Schmitz blijft erkend reparateur voor Heerlen en Roermond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

VW-dealers breiden Skoda-belang uit | Automotive Online

VW-dealers breiden Skoda-belang uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Importeur Pon is al langer bezig Skoda, en ook Seat, onder te brengen bij de grote VW-dealers.

Huisker-Kokkeler gaat vanuit de onlangs verworven Seat-vestiging in Rijssen (foto) ook Skoda voeren voor de regio Rijssen/Almelo. Autobedrijf Snijders is erkend reperateur voor Skoda in Almelo. Huiskes-Kokkeler heeft vooralsnog toestemming om Skoda en Seat vanuit één pand te voeren.

Wealer, dat vorig jaar in handen kwam van directeur Marc van der Linden, wordt Skoda-dealer in Roermond. Wealer voerde het merk nog niet. Skoda wordt toegevoegd in de bestaande vestiging in Roermond. Autobedrijf Schmitz blijft erkend reparateur voor Heerlen en Roermond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.