Geef uw mening over 2014 en vul de Dealerenquête in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Net als in voorgaande jaren peilt Automotive voor deze special de stemming onder Nederlandse autodealers. De enquête is derhalve UITSLUITEND bedoeld voor personen die binnen het DEALERBEDRIJF waar zij werken BESLISSINGSBEVOEGD zijn.

Sommigen van u hebben de enquête al rechtstreeks per e-mail toegezonden gekregen. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen of heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld maar bent u wel dga of algemeen directeur van een dealerbedrijf, dan nodigen we u van harte uit om alsnog mee te doen via onderstaande link.

Deelname is anoniem en kost ongeveer 6 minuten. Een samenvatting van de resultaten wordt gepubliceerd in Automotive nummer 12. Als deelnemer krijgt u exclusief de volledige resultaten van het onderzoek toegestuurd.

Klik HIER om naar de eindejaars dealerenquête te gaan.

Invullen kan t/m 1 december. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.