Mazda-dealer Jan Voets sluit zijn deuren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Voets gaat het op zich niet slecht met zijn bedrijf. “We maken nog een positief rendement en hebben een trouwe klantenbasis. Maar als de inkomsten uit sales wegvallen, kunnen we dat helaas niet volhouden. Met pijn in het hart heb ik daarom deze rationele beslissing moeten nemen.” 

Doorgaan als universeel bedrijf is volgens Voets ook geen oplossing. “Op een inwonersaantal van zo’n zeventienduizend mensen hebben we twintig universele autobedrijven. En die koek wordt ook alleen maar kleiner.” 

Er zijn vijf medewerkers in dienst bij het familiebedrijf. Voor hen is ontslag aangevraagd en zij worden zo mogelijk geholpen naar een nieuwe baan. Wat Jan Voets zelf gaat doen, weet hij nog niet. “Daar ben ik nog niet mee bezig. Eerst wil ik alles netjes afsluiten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mazda-dealer Jan Voets sluit zijn deuren | Automotive Online

Mazda-dealer Jan Voets sluit zijn deuren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Voets gaat het op zich niet slecht met zijn bedrijf. “We maken nog een positief rendement en hebben een trouwe klantenbasis. Maar als de inkomsten uit sales wegvallen, kunnen we dat helaas niet volhouden. Met pijn in het hart heb ik daarom deze rationele beslissing moeten nemen.” 

Doorgaan als universeel bedrijf is volgens Voets ook geen oplossing. “Op een inwonersaantal van zo’n zeventienduizend mensen hebben we twintig universele autobedrijven. En die koek wordt ook alleen maar kleiner.” 

Er zijn vijf medewerkers in dienst bij het familiebedrijf. Voor hen is ontslag aangevraagd en zij worden zo mogelijk geholpen naar een nieuwe baan. Wat Jan Voets zelf gaat doen, weet hij nog niet. “Daar ben ik nog niet mee bezig. Eerst wil ik alles netjes afsluiten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.