Driessen lanceert proefrit aan huis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is volgens hem heel eenvoudig om meer merken aan de service toe te voegen. “Opel en Toyota zijn onze grootste merken, daarom hebben we hier een start mee gemaakt. Citroën en Fiat zullen de eerstvolgende merken zijn.”

Klanten kunnen ook in de avonduren en op zondag een afspraak aan huis inplannen via www.proefrit.nu. Daartoe wordt gewerkt met een chauffeursdienst. “De chauffeurs die worden ingehuurd hebben een automotive achtergrond en wij leiden ze verder op tot adviseurs.” Driessen is niet het eerste autobedrijf dat start met een mobiele proefritservice. 
 
Flexibele dealer
Driessen benadrukt dat de service kosteloos is. “De markt is al geruime tijd aan het veranderen en consumenten verwachten flexibiliteit en ontzorging van hun dealer. Wij spelen daar als organisatie graag op in.” Het concept richt zich naast consumenten ook op leaserijders.
Qua afstand is er geen beperking. “Ik verwacht dat de aanvragen vooral binnen een straal van twintig tot dertig kilometer zullen komen.”

Onlangs startte Driessen ook een nieuw deelautoconcept en verhuur aan particulieren

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Driessen lanceert proefrit aan huis | Automotive Online

Driessen lanceert proefrit aan huis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is volgens hem heel eenvoudig om meer merken aan de service toe te voegen. “Opel en Toyota zijn onze grootste merken, daarom hebben we hier een start mee gemaakt. Citroën en Fiat zullen de eerstvolgende merken zijn.”

Klanten kunnen ook in de avonduren en op zondag een afspraak aan huis inplannen via www.proefrit.nu. Daartoe wordt gewerkt met een chauffeursdienst. “De chauffeurs die worden ingehuurd hebben een automotive achtergrond en wij leiden ze verder op tot adviseurs.” Driessen is niet het eerste autobedrijf dat start met een mobiele proefritservice. 
 
Flexibele dealer
Driessen benadrukt dat de service kosteloos is. “De markt is al geruime tijd aan het veranderen en consumenten verwachten flexibiliteit en ontzorging van hun dealer. Wij spelen daar als organisatie graag op in.” Het concept richt zich naast consumenten ook op leaserijders.
Qua afstand is er geen beperking. “Ik verwacht dat de aanvragen vooral binnen een straal van twintig tot dertig kilometer zullen komen.”

Onlangs startte Driessen ook een nieuw deelautoconcept en verhuur aan particulieren

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.