Dossier Pouw: VW-tak verder onder vleugels Pon en ING

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf in een korte verklaring aan Automotive. Eerder werd al bekend dat ING na overleg met Pon aandeelhouder werd in het bedrijf. De verwachting was dat Pon het bedrijf zou overnemen. Dat is nog steeds een voor de hand liggend scenario, maar de komende tijd kiezen beide partijen voor deze constructie.  

Personeel behouden
Alle 219 arbeidsplaatsen blijven behouden. Evert Muller blijft als directeur verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Pouw Automotive: “Vanaf het begin heb ik het volste vertrouwen gehad in een goede afloop. Wij zijn blij met deze stap en zien de toekomst positief tegemoet.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dossier Pouw: VW-tak verder onder vleugels Pon en ING | Automotive Online

Dossier Pouw: VW-tak verder onder vleugels Pon en ING

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf in een korte verklaring aan Automotive. Eerder werd al bekend dat ING na overleg met Pon aandeelhouder werd in het bedrijf. De verwachting was dat Pon het bedrijf zou overnemen. Dat is nog steeds een voor de hand liggend scenario, maar de komende tijd kiezen beide partijen voor deze constructie.  

Personeel behouden
Alle 219 arbeidsplaatsen blijven behouden. Evert Muller blijft als directeur verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Pouw Automotive: “Vanaf het begin heb ik het volste vertrouwen gehad in een goede afloop. Wij zijn blij met deze stap en zien de toekomst positief tegemoet.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.