Nieuwe Skoda-dealer Deventer trekt in bij Citroën-collega

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ab Mulder heeft al vestigingen in Apeldoorn en Zutphen. In overleg met Morrenhof en importeur Pon is besloten het dealerschap voor Deventer over te doen aan Ab Mulder. Pon herstructureert momenteel het Skoda-dealernetwerk. Morrenhof heeft ook nog twee Toyota-dealervestigingen.

In Deventer trekt Ab Mulder in bij collega-dealer Coolen. Het bedrijf neemt een deel van de showroom over. Ook wordt er in de werkplaats samengewerkt. Verder blijven de bedrijven gescheiden van elkaar opereren, met eigen medewerkers, systemen en gereedschappen.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe Skoda-dealer Deventer trekt in bij Citroën-collega | Automotive Online

Nieuwe Skoda-dealer Deventer trekt in bij Citroën-collega

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ab Mulder heeft al vestigingen in Apeldoorn en Zutphen. In overleg met Morrenhof en importeur Pon is besloten het dealerschap voor Deventer over te doen aan Ab Mulder. Pon herstructureert momenteel het Skoda-dealernetwerk. Morrenhof heeft ook nog twee Toyota-dealervestigingen.

In Deventer trekt Ab Mulder in bij collega-dealer Coolen. Het bedrijf neemt een deel van de showroom over. Ook wordt er in de werkplaats samengewerkt. Verder blijven de bedrijven gescheiden van elkaar opereren, met eigen medewerkers, systemen en gereedschappen.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.