Cees Hendriks koopt restant aandelen Ford Eindhoven

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigen Hendriks en Augustijn aan Automotive.

Vorig jaar kocht Hendriks de aandelen van Piet van der Meulen. Hierdoor ontstond een dealergroep met Mercedes en Ford. Inmiddels is in Eindhoven (ASV is sinds november vorig jaar salesdealer van Mercedes in Eindhoven het vernieuwde pand geopend van waaruit beide merken verkocht worden.

“Twee kapiteins op een schip bleek uiteindelijk toch niet te werken”, aldus Cees Hendriks. “Daarover zijn we in overleg gegaan en daar komt deze oplossing uit.”

Pareltjes
Augustijn startte samen met Van der Meulen Ford Eindhoven door na het faillissement van Kroymans. Hij is tevreden over het bedrijf dat hij achter laat. “We hebben veel bereikt in de afgelopen jaren. Er zijn verschillende overnames geweest en we hebben een stabiel bedrijf neergezet. Vanuit dat oogpunt was de verkoop van mijn aandelen een moeilijke beslissing. Maar dit is het beste.” 

Hij beraadt zich momenteel op de toekomst. “Ik heb mijn eigen adviesbureau EA Improvements en van daaruit wil ik dealerbedrijven gaan adviseren en wellicht erin participeren. Er zijn momenteel veel bedrijven te koop en daar zitten absolute pareltjes tussen. Maar de komende weken ga ik eerst eens bijkomen van de tropenjaren die ik achter de rug heb.” 

Mogelijkheden
Hendriks ziet voor zijn bedrijf volop mogelijkheden. “De combinatie Ford en Mercedes is een sterke, de merken vullen elkaar goed aan. Ik denk dat Wensink dat goed gezien heeft. Ik doe in Eindhoven geen Mercedes Bedrijfswagens, dus dat betekent dat ik met Ford vol de markt kan gaan bewerken.”

Volgens Hendriks volgt er nog een verbouwing aan het pand. “We gaan het voor de klant nog vriendelijker en duidelijker maken.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Cees Hendriks koopt restant aandelen Ford Eindhoven | Automotive Online

Cees Hendriks koopt restant aandelen Ford Eindhoven

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat bevestigen Hendriks en Augustijn aan Automotive.

Vorig jaar kocht Hendriks de aandelen van Piet van der Meulen. Hierdoor ontstond een dealergroep met Mercedes en Ford. Inmiddels is in Eindhoven (ASV is sinds november vorig jaar salesdealer van Mercedes in Eindhoven het vernieuwde pand geopend van waaruit beide merken verkocht worden.

“Twee kapiteins op een schip bleek uiteindelijk toch niet te werken”, aldus Cees Hendriks. “Daarover zijn we in overleg gegaan en daar komt deze oplossing uit.”

Pareltjes
Augustijn startte samen met Van der Meulen Ford Eindhoven door na het faillissement van Kroymans. Hij is tevreden over het bedrijf dat hij achter laat. “We hebben veel bereikt in de afgelopen jaren. Er zijn verschillende overnames geweest en we hebben een stabiel bedrijf neergezet. Vanuit dat oogpunt was de verkoop van mijn aandelen een moeilijke beslissing. Maar dit is het beste.” 

Hij beraadt zich momenteel op de toekomst. “Ik heb mijn eigen adviesbureau EA Improvements en van daaruit wil ik dealerbedrijven gaan adviseren en wellicht erin participeren. Er zijn momenteel veel bedrijven te koop en daar zitten absolute pareltjes tussen. Maar de komende weken ga ik eerst eens bijkomen van de tropenjaren die ik achter de rug heb.” 

Mogelijkheden
Hendriks ziet voor zijn bedrijf volop mogelijkheden. “De combinatie Ford en Mercedes is een sterke, de merken vullen elkaar goed aan. Ik denk dat Wensink dat goed gezien heeft. Ik doe in Eindhoven geen Mercedes Bedrijfswagens, dus dat betekent dat ik met Ford vol de markt kan gaan bewerken.”

Volgens Hendriks volgt er nog een verbouwing aan het pand. “We gaan het voor de klant nog vriendelijker en duidelijker maken.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.