Koenen’s Autobedrijf nieuwe Subaru-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De regio zat al geruime tijd zonder Subaru-dealer en wij springen nu in dat gat”, aldus eigenaar Andy Koenen. Koenen verwacht geen grote aantallen te doen. “Ons marktpotentieel is enkele tientallen Subaru`s. Voor ons is het vooral een mooie aanvulling op de merken die we al voeren. Wij doen veel grijs kenteken en Subaru heeft met de Forester een goede auto in dat segment.”

Koenen`s is Lancia, Jeep en Ssangyong-dealer, met Cadillac stopte het vorig jaar. Ook doet het service voor Chrysler, Dodge, Corvette en Hummer. Daarbij richt Koenen zich ook voornamelijk op Duitsland. “Dat is het voordeel van in Limburg gevestigd zijn”, aldus Koenen.  

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Koenen’s Autobedrijf nieuwe Subaru-dealer | Automotive Online

Koenen’s Autobedrijf nieuwe Subaru-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De regio zat al geruime tijd zonder Subaru-dealer en wij springen nu in dat gat”, aldus eigenaar Andy Koenen. Koenen verwacht geen grote aantallen te doen. “Ons marktpotentieel is enkele tientallen Subaru`s. Voor ons is het vooral een mooie aanvulling op de merken die we al voeren. Wij doen veel grijs kenteken en Subaru heeft met de Forester een goede auto in dat segment.”

Koenen`s is Lancia, Jeep en Ssangyong-dealer, met Cadillac stopte het vorig jaar. Ook doet het service voor Chrysler, Dodge, Corvette en Hummer. Daarbij richt Koenen zich ook voornamelijk op Duitsland. “Dat is het voordeel van in Limburg gevestigd zijn”, aldus Koenen.  

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.