Ford Van Bunningen sluit twee vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bedrijfswagenactiviteiten van Ford Van Bunningen waren al grotendeels gecentraliseerd in Alphen aan den Rijn, waar het bedrijf Transit Centrum is.

Wegens het groeiend productaanbod in Ford personenauto’s ziet Van Bunningen nu ook de noodzaak deze activiteit te bundelen in de grotere vestigingen van het bedrijf. Eerder besloot dealerholding Tigchelaar eveneens om de Ford-activiteiten te centraliseren.

De taken van Van Bunningen in Waddinxveen worden overgenomen door de vestigingen in Alphen aan den Rijn en Gouda. Het bedrijf in Uithoorn ligt buiten deze regio. “We zullen trachten zo veel mogelijk klanten mee te krijgen naar onze andere vestigingen, maar ik ben bang dat we er ook zullen verliezen aan de concurrentie”, aldus directeur-eigenaar Rob van Bunningen. 

Zowel in Waddinxveen als in Uithoorn zijn zes mensen in dienst. “Helaas is er voor hen geen plaats bij onze andere vestigingen. We zijn bezig sociale regelingen voor deze personeelsleden te treffen en stellen werk-tot-werk-begeleiding in.”

Van Bunningen heeft verder nog vestigingen in Bodegraven, Woerden en Leiden. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ford Van Bunningen sluit twee vestigingen | Automotive Online

Ford Van Bunningen sluit twee vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bedrijfswagenactiviteiten van Ford Van Bunningen waren al grotendeels gecentraliseerd in Alphen aan den Rijn, waar het bedrijf Transit Centrum is.

Wegens het groeiend productaanbod in Ford personenauto’s ziet Van Bunningen nu ook de noodzaak deze activiteit te bundelen in de grotere vestigingen van het bedrijf. Eerder besloot dealerholding Tigchelaar eveneens om de Ford-activiteiten te centraliseren.

De taken van Van Bunningen in Waddinxveen worden overgenomen door de vestigingen in Alphen aan den Rijn en Gouda. Het bedrijf in Uithoorn ligt buiten deze regio. “We zullen trachten zo veel mogelijk klanten mee te krijgen naar onze andere vestigingen, maar ik ben bang dat we er ook zullen verliezen aan de concurrentie”, aldus directeur-eigenaar Rob van Bunningen. 

Zowel in Waddinxveen als in Uithoorn zijn zes mensen in dienst. “Helaas is er voor hen geen plaats bij onze andere vestigingen. We zijn bezig sociale regelingen voor deze personeelsleden te treffen en stellen werk-tot-werk-begeleiding in.”

Van Bunningen heeft verder nog vestigingen in Bodegraven, Woerden en Leiden. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.