Ton van Kuyk koopt Kroymans Alkmaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Ton van Kuyk zijn beide merken nieuw. Het bedrijf heeft vijf Volvo-dealerschappen. “Wij waren op zoek naar nieuwe merken. Dat moesten premium merken zijn met een sterke, eigen identiteit. Die hebben we gevonden met Saab en Alfa”, aldus Jacco de Boer van Ton van Kuyk. “Bovendien zitten beide merken niet in het Volvo-vaarwater.”

Het moment van instappen is volgens De Boer precies goed. “Er worden nu minder hoge eisen gesteld aan het voeren van deze merken. Maar beide merken hebben volop potentie. Het kan alleen maar weer beter gaan. Als Saab afscheid neemt van General Motors dan krijgt de eigen identiteit weer volop de ruimte.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ton van Kuyk koopt Kroymans Alkmaar | Automotive Online

Ton van Kuyk koopt Kroymans Alkmaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Ton van Kuyk zijn beide merken nieuw. Het bedrijf heeft vijf Volvo-dealerschappen. “Wij waren op zoek naar nieuwe merken. Dat moesten premium merken zijn met een sterke, eigen identiteit. Die hebben we gevonden met Saab en Alfa”, aldus Jacco de Boer van Ton van Kuyk. “Bovendien zitten beide merken niet in het Volvo-vaarwater.”

Het moment van instappen is volgens De Boer precies goed. “Er worden nu minder hoge eisen gesteld aan het voeren van deze merken. Maar beide merken hebben volop potentie. Het kan alleen maar weer beter gaan. Als Saab afscheid neemt van General Motors dan krijgt de eigen identiteit weer volop de ruimte.”

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.