Van Kuyk stopt met Alfa en Lancia

Redactie Redactie
• Laatste update:

Importeur Fiat Group Automobiles laat weten dat het besluit in goed overleg is genomen. “Er wordt in Alkmaar gezocht naar een opvolger. Tot die is gevonden kunnen klanten terecht bij Vireo Auto (onderdeel van Stern, red.) in Haarlem en Purmerend”, aldus Fiat-woordvoerder Toine Damo. 

Kroymans
Ton van Kuyk had in 2009 het Alfa-dealerschap overgenomen van Kroymans. De dealer ziet geen heil meer in de Italiaanse merken. “De verkopen vallen tegen. Na juli gaan we ons weer volledig op Volvo richten”, zegt financieel directeur Wouter Kuiper.

Ton van Kuyk heeft behalve in Alkmaar Volvo-vestigingen in Beverwijk, Purmerend en Schagen. Begin vorig jaar sloot de holding zijn vestiging in Den Helder.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.